Logo FTP dakwerken Lommel

Zinkwerken

Zinkwerken

De glans van tijdloze kwaliteit

De afwatering van uw dak kan op verschillende manieren worden gerealiseerd, waarbij bakgoten en hanggoten twee veelvoorkomende opties zijn. Bakgoten, gekenmerkt door hun rechthoekige vorm, bieden specifieke voordelen die zorgen voor een effectieve waterafvoer en een naadloze integratie met uw gebouw.

 

Een belangrijk kenmerk van bakgoten is dat de helling van de goot vanaf de grond niet zichtbaar is, wat resulteert in een strakke en onopvallende uitstraling. Bovendien is de dakvoet verborgen achter de bakgoot, wat een gestroomlijnde en esthetisch aantrekkelijke afwerking oplevert.

 

Bij FTP Dakwerken geloven we in maatwerk en bieden we u de mogelijkheid om uw eigen bakgoten te ontwerpen. U kunt een schematisch voorstel maken en wij zorgen voor de productie en installatie van uw afgewerkte bakgoten, perfect afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.

 

Naast bakgoten bieden we ook hanggoten aan als een meer sierlijke oplossing voor dakafwatering. Hanggoten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en voegen een decoratief element toe aan uw gebouw, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een efficiënte waterafvoer.

 

Zowel bakgoten als hanggoten zijn verkrijgbaar in hoogwaardige materialen zoals koper en zink, die bekend staan om hun duurzaamheid en esthetische uitstraling.

 

Bij FTP Dakwerken streven we ernaar om u de beste kwaliteit en service te bieden, ongeacht uw voorkeuren voor dakafwatering.

enkele realisaties

Wilt u meer informatie?

Na een persoonlijke afspraak en een grondige inspectie van uw dak, zullen wij u voorzien van deskundig advies en aanbevelingen. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale oplossing voor uw dakwerken!