Logo FTP dakwerken Lommel

Hellende daken

Hellende daken

Hellende daken, stijlvol en betrouwbaar

Bij FTP Dakwerken bevelen wij als ervaren professionals met trots de dakpannen van het gerenommeerde merk Koramic aan. ‘Koramic’ staat bekend als dé merknaam voor de meest gebruikte dakpannen in België, en daar zijn goede redenen voor. De fabrieken van Koramic in Kortrijk, Aalbeke en Moeskroen behoren tot de meest geavanceerde en moderne ter wereld, wat resulteert in hoogwaardige en duurzame producten.

 

Het gebruik van dakpannen is enkel mogelijk op een hellend dak of zijgevel, en hun grote voordeel is de duurzaamheid. Dakpannen kunnen meer dan 100 jaar garant staan voor een lekvrij dak! Bij het kiezen van de juiste dakpan is de kwaliteit ervan een belangrijk aspect om in gedachten te houden. Daarnaast is het essentieel dat de keuze van je dakpannen past bij de rest van je woning, zodat je een harmonieus geheel creëert.

 

Bij FTP Dakwerken streven we ernaar om onze klanten alleen de beste materialen en merken aan te bevelen, zodat ze kunnen genieten van een dak dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch en duurzaam. Met Koramic-dakpannen kunt u vertrouwen op een hoogwaardige dakbedekking die niet alleen de tand des tijds doorstaat, maar ook bijdraagt aan de algehele uitstraling en waarde van uw woning.

enkele realisaties

Wilt u meer informatie?

Na een persoonlijke afspraak en een grondige inspectie van uw dak, zullen wij u voorzien van deskundig advies en aanbevelingen. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale oplossing voor uw dakwerken!