Logo FTP dakwerken Lommel

Waar vakmanschap en dakwerk samenkomen

FTP Dakwerken

Uw dak, onze zorg

Welkom bij FTP Dakwerken, voortgekomen uit het gerenommeerde FVB Frans Van Broekhoven, opgericht in 1974. Sinds onze overname in 2005 als FTP Dakwerken, hebben we niet alleen het professionele materieel, maar ook de ambachtelijke kennis geërfd.

 

Vandaag staan Peter en Tom aan het roer, waarbij we garant staan voor topkwaliteit en optimale service in de gehele Vlaamse regio. Samen met onze klanten zoeken we naar de beste oplossingen voor daken en gevels, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

 

U kunt altijd bij ons terecht voor professioneel advies en persoonlijke service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw dakwensen realiteit kunnen maken.

waarom kiezen voor FTP Dakwerken?

Diepgewortelde Expertise

Met decennia aan ervaring is FTP Dakwerken een vertrouwde naam in de sector. Ons team brengt een diepgaande expertise en vakmanschap mee naar elk project.

Onberispelijke Kwaliteit

Bij FTP Dakwerken streven we naar perfectie in alles wat we doen. Van materiaalkeuze tot uitvoering, we garanderen topkwaliteit en duurzaamheid voor elk dak.

Klantgerichte Benadering

Bij FTP Dakwerken staat de klant centraal. We luisteren naar uw behoeften en streven naar maximale tevredenheid. Wij bieden oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen.

Wilt u meer informatie?

Na een persoonlijk afspraak en een grondige inspectie van uw dak, zullen wij u voorzien van deskundig advies en aanbevelingen. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale oplossing voor uw dakwerken!